Skip to main content
test
Arkistosihteerin virka - Tornion kaupunki

Etsimme asiakirjahallinnon asiantuntijaa arkistosihteerin virkaan. Virka sijoittuu Tornion kaupungin keskushallinnon toimialalle, hallinto- ja kehittämispalvelut -palveluyksikköön.

Asiakirjahallinnon asiantuntija johtaa ja ohjaa kaupungin arkistoimea ja asiakirjahallintoa sekä vastaa kaupungin keskusarkiston hoidosta, arkistotoimen kehittämisestä ja tietopalvelusta sekä toimii tietosuojavastaavana. Lisäksi asiakirjahallinnon asiantuntija vastaa osaltaan sähköisen arkistoinnin kehittämisestä ja arkistonmuodostussuunnitelman toimeenpanosta.

Arkistosihteerin tehtäviin kuuluvat Tornion kaupungin arkistotoimen johtaminen ja valvonta, arkistonmuodostussuunnitelmista vastaaminen, tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävät sekä muut tehtävänkuvassa erikseen määritettävät toimistotehtävät.

Arkistosihteerin kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva alemman korkea-asteen tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto (opistoaste). Hakijalta edellytetään asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkintoa (arkistonhoitotutkinto) tai asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkintoa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää käytännön kokemusta arkistotyöstä ja asianhallinnan tiedonohjaussuunnitelmatyöstä, sähköisen arkistoinnin osaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja ja hyvää yhteistyötaitoa. Julkishallinnon tuntemus on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Viran palkkaus määräytyy KVTES :n ja kaupungin palkkausjärjestelmän mukaan. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista.

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi 19.5.2022 klo 12.00 mennessä. Työhakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Halutessasi voit myös jättää palkkatoivomuksen.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintopäällikkö Outi Kääriäinen, puh. 040 667 9760, outi.kaariainen@tornio.fi
kehitysjohtaja Sampo Kangastalo, puh. 040 764 0559, sampo.kangastalo@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, keskushallintopalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat