Arkitekt / arkitektstuderande - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Vi anställer en

ARKITEKT

eller en arkitektstuderande i slutskedet av studierna för en tidsbunden anställning fram till 31.12.2021.

Du kommer att arbeta i vårt lilla men effektiva team med uppgifter som berör planering av markanvändning. De viktigaste arbetsuppgifterna är inledandet av detaljplaneprojekt enligt planläggningsprogrammet, hålla kontakt med plankonsulterna och att utarbeta olika mindre markanvändningsplaner. Vi erbjuder dig en mångsidig, intressant och självständig uppgift i en havsnära och idyllisk kommun. Vår kommun erbjuder sina anställda också exempelvis möjlighet till att delvis arbeta distans, omfattande företagshälsovårdstjänster samt motions- och kulturförmån.

Vi förväntar oss att du antingen är en utexaminerad arkitekt eller att du är i slutskedet av dina arkitektstudier. Vi uppskattar särskilt erfarenhet av planläggning och önskar att du behärskar AutoCad. Muntliga och skriftliga kunskaper i finska eller svenska är en förutsättning. Vi önskar att du kan börja i uppgiften i augusti. Lönen förhandlas enligt erfarenhet och rekommendationerna i TEK.

Vi ser framemot att höra från dig! Skicka din ansökan och ditt CV senast 5.8.2021 via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi).

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter kan du be av samhällsteknisk direktören Aija Aunio, +358 50 349 8949

Lär dig mer om oss

Inkoon kunta

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.


Adress: Strandvägen 2, 10210 Inkoo

Sinulle suositellut työpaikat