Arkkitehti - Rovaniemen kaupunki

Arkkitehti - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupunki ilmoittaa haettavaksi

Arkkitehdin vakituisen viran

Rovaniemen kaupunki hakee arkkitehtiä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Virka on maankäytön- ja yhdyskuntasuunnittelun sekä kaupunkikuvan, arkkitehtuurin ja rakentamisen eritysisasiantuntijatehtävä. Keskeisimpinä tehtäviin kuuluvat mm. merkittävien kaavojen, selvitysten ja ohjelmien laadinta. Kaupunkikuvaan, arkkitehtuuriin, rakennettuun ympäristöön ja rakennussuojeluun liittyvät asiantuntijatehtävät sekä kaava- ja kaavamuutoshankkeiden valmisteluun, suunnitteluun ja täytäntöönpanoon liittyvät tehtävät. Rakennustapaohjeiden laatiminen sekä asiantuntijatehtävät arkkitehti- ja tontinluovutuskilpailuissa.

Virkaan valittavalta edellytämme yliopistossa suoritettua arkkitehdin tutkintoa ja kokemusta viran tehtävä alueelta. Arvostamme yhteistyö- ja päätöksentekokykyä sekä tietotekniikan osaamista ja asiakaspalvelutaitoja.

Olet etsimämme henkilö, jos olet valmis tekemään rohkealla otteella työtä kaupungin asukkaiden ja elinkeinojen puolesta ja osaat toimia tuloksekkaasti kunnallisessa toimintaympäristössä.

Palkkaus: Viran tehtäväkohtainen palkka on 3.991,05 euroa/kk.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki / Kirjaamo / Osviitta / Olkkari, Rinteenkulman kauppakeskus, Koskikatu 25, 2. kerros, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan toimen nimike. Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Martti Anttila, 016-322 8011 ja kaavoituspäällikkö Markku Pyhäjärvi, 016-322 8927, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Tekniset palvelut, Kaavoitus
Osoite: Rovaniemi

Rovaniemi on Suomen arktinen pääkaupunki. Kansainvälisessä yliopistokaupungissa on monipuoliset palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Matkailu, palvelualat, teollisuus ja rakentaminen ovat kaupunkimme tärkeimpiä yritystoimialoja. Rovaniemi on myös Joulupukin virallinen kotikaupunki. Urbaani elämäntapa ja arktinen luonto kohtaavat Rovaniemellä ainutlaatuisella tavalla. Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=r6ezsk3lndo

Tutustu työnantajaan