Skip to main content
test
Arkkitehti - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin elinvoimatoimiala sisältää tekniset palvelut, ympäristöpalvelut, elinkeino- ja työllisyyspalvelut, ruoka- ja puhtauspalvelut sekä toimialan hallinnolliset palvelut.

Rovaniemen kaupungin tekniset palvelut / kaavoitus hakee arkkitehtiä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Lisäksi edellytämme laajaa ja monipuolista työkokemusta maankäytöstä ja yhdyskuntasuunnittelusta sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arkkitehdin tehtävänä on maankäytön- ja yhdyskuntasuunnittelun sekä kaupunkikuvan, arkkitehtuurin ja rakentamisen erityisasiantuntijatehtävät.

Keskeiset tehtäväalueet ovat:
- merkittävien kaavojen, selvitysten ja ohjelmien laadinta
- kaava- ja kaavamuutoshankkeiden valmisteluun, suunnitteluun ja täytäntöönpanoon liittyvät tehtävät
- asiantuntijatehtävät

Tointa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa rovaniemi.fi/rekry viimeistään 5.9.2022 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi toimittaa kirjallisen hakemuksen Rovaniemen kaupunki, Elinvoimapalvelut, Mäntyvaarantie 2 Palvelualuepäällikkö Jukka Ylinampa, PL 1008, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan toimen nimike. Hakuaika päättyy 5.9.2022 klo 15.00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaavoituspäällikkö Markku Pyhäjärvi, puhnro 040 578 9283
Palvelualuepäällikkö Jukka Ylinampa,
etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Konsernihallinto, Tekniset palvelut, Kaavoitus

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja, jonka palveluksessa on reilut 3000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti.

Rovaniemen kaupungin elinvoimatoimiala sisältää tekniset palvelut, ympäristöpalvelut, elinkeino- ja työllisyyspalvelut, ruoka- ja puhtauspalvelut sekä toimialan hallinnolliset palvelut.

Kaavoitusyksikkö toimii tekniset palvelut -palvelualueella. Kaavoituksen päätehtävät ovat yleis- ja asemakaavoitus sekä kaupunkikuvan ja yhdyskuntasuunnittelun asiantuntijuus.


Osoite: Mäntyvaarantie 2, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat