Skip to main content
test
Arkkitehti - Raahen kaupunki

Raahen kaavoitusyksikössä ratkotaan päivittäin ihmisen kokoisia arkiympäristöön liittyviä kysymyksiä ja samalla kehitetään koko Suomen vihreämpää tulevaisuutta. Käynnissä on myös jatkuvaan yleiskaavoitukseen siirtymisen valmistelu.

Raahen kaavoitusyksikkö on vajaan 10 työntekijän tiimi kaupungin kehittämisen toimialalla. Kaavoitusyksikkö vastaa Raahen kaupungin kaavoituksesta ja lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä rakennusvalvonnan kanssa luvitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Raahen kaupunki hakee vakituista arkkitehtia, joka tykkää onnistua yhdessä, uskaltaa kysyä, jos ei tiedä ja jakaa mielellään omaa osaamistansa yksikön kesken. Yksikön työkulttuuri on ennakoiva ja toimeen tarttuva eikä asioita jätetä puolitiehen. Tehtävänäsi on neuvoa asiakkaita ja valmistella lausuntoja rakennus- ja poikkeamislupiin sekä suunnittelutarveratkaisuihin. Osallistut myös asema- ja yleiskaavojen laadintaan. Lupaneuvontaa ja lausuntoja valmistellaan asemakaavaprosessia nopeammassa tahdissa ja edistäen useita päätöksiä samanaikaisesti. Valmisteltavien lupien vaihteleva lukumäärä, työn tarkkuusvaatimus sekä asiakasrajapinnassa toimiminen ovat tehtävän erityisvaatimuksia. Tehtäviisi kuuluu myös tilaajan tehtäviä ja viranomaisyhteistyötä. Perehtyneisyys kaupunkisuunnittelun prosesseihin ja projektihallinnan taidot auttavat menestymään työtehtävässä.

Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja, sekä perustietoja maankäytönsuunnittelun prosesseista. Arvostamme kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja työskentelystä kunnallisessa organisaatiossa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksesi katsotaan paikkatieto-osaaminen, aiempi kokemus kaavoitukseen liittyvistä työtehtävistä, sekä tietotekniset taidot erityisesti Arcgis- ja FIKSU-ohjelmistojen osalta. Raahen kaupunki mahdollistaa 60% etätyön ja mainiot liikuntaedut. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi
https://www.raahe.fi/elinymparisto/kaavoitus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaavoituspäällikkö Anu Syrjäpalo tavoitettavissa puhelimitse 22.2. kello 9-10 sekä 1.3. kello 14-15

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kehittämislautakunnan alainen toimiala, Kaavoitus

Kaavoitusyksikkömme mahdollistaa vihreää siirtymää jo tänään, kun Raahe suuntaa konkreettisin toimin kohti tulevaisuuden hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Raahe on toimiva, lyhyiden etäisyyksien palvelukeskittymä ja työssäkäyntialue. Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki, noin 24 000 asukkaan Raahe, panostaa vahvasti tulevaisuuteen, mikä näkyy muun muassa laadukasta elämää tukevassa kaavoituksessa ja tonttitarjonnassa.


Osoite: Rantakatu 8 C, 3. krs., 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat