Arkkitehti tai kaavasuunnittelija - Jyväskylän kaupunki

Haemme asemakaavoituksen tiimiin

ARKKITEHTIA tai KAAVASUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Innostavassa ja näkemyksellisessä työyhteisössämme saat kiinnostavia ja haastavia suunnittelutehtäviä ja toimit jäsenenä tiimissä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Tehtäviisi kuuluvat asemakaavojen sekä kaupunkikuvallisten selvitysten laadinta ja ohjaaminen, viranomaisyhteistyö ja asiakaspalvelutehtävät. Tarkempi toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Sinulla on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto, joka sisältää yhdyskuntasuunnittelua, tai tehtävään soveltuva muu korkeakoulututkinto. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan. Katsomme eduksi opintojen aikana saavutetut näytöt kaupunkisuunnittelusta tai uran myötä kertyneen alan kokemuksen sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemuksen. Arvostamme näkemyksellisyyttä, vuorovaikutus - ja neuvottelutaitoja, erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa, graafista ilmaisukykyä sekä halua kehittyä kaupunkisuunnittelijana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Luova ja aikaansaava työporukkamme odottaa vahvistusta - oletko se sinä?

Seuraa meitä Facebookissa:
@jklkaupunkiymparisto

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

kaupunginarkkitehti Leila Strömberg puh. 014 266 5055 tai asemakaava-arkkitehti Nana Pentti, puh. 014 2665043. Sähköpostitise: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!