Skip to main content
test
Arviointikoordinaattori (2) - Ylöjärven kaupunki

Etsimme kahta arviointikoordinaattoria määräaikaisiin tehtäviin toteuttamaan Valssi-arviointijärjestelmän käyttöönottoa Kangasalan, Lempäälän, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven varhaiskasvatuksessa. Työnantajakuntina toimivat Oriveden ja Ylöjärven kaupungit. Koordinaattorit työskentelevät jokaisessa hankekunnassa varhaiskasvatuksen henkilöstön ja esihenkilöiden kanssa.

Koordinaattorit palkataan valtion erityisavustuksella toteutettavaan hankkeeseen, jonka tavoitteena on tarkastella ja kehittää varhaiskasvatuksen laatutyötä kunnassa uuden digitaalisen laadunarviointijärjestelmä Valssin avulla. Valssi sisältää itsearviointityökaluja, joiden avulla tuotetaan monipuolista tietoa varhaiskasvatuksen järjestämisen edellytyksistä ja toiminnan puitteista varhaiskasvatuksen pitkäjänteisen kehittämisen tukena.

Arviointikoordinaattorit toimivat tiimiparina vastaten yhdessä Valssi-laadunarviointijärjestelmän käyttöönotosta, henkilöstön perehdyttämisestä ja kouluttamisesta sekä hankkeen seurannasta, vaikuttavuuden arvioinnista ja raportoinnista hankekunnissa. Tehtävänkuviin kuuluvat esimerkiksi käyttöönottohankkeen koordinointi ja käyttöönoton suunnittelu osana hankekuntien laadunarviointityön kokonaisuutta sekä sähköisen järjestelmän käyttöönotto hankekunnissa. Arviointikoordinaattorit palkataan määräajoille 6.3.2023-31.5.2024 ja 6.3.-31.12.2023. Tarkempi tehtävien sisältö ja aloitusajankohta on sovittavissa valittujen kanssa.

Tehtävien kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävät edellyttävät laajojen tehtäväkokonaisuuksien johtamis- ja organisointitaitoa, kouluttamisosaamista, teknistä osaamista, uuden järjestelmän teknisten ominaisuuksien ymmärtämistä sekä vahvoja yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja varhaiskasvatuksen laatutyön tuntemusta. Arvostamme joustavuutta ja innostunutta otetta toiminnan kehittämiseen.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palkkaus on 3 222,68 €/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työssä edellytetään valmiutta liikkua hankekuntien välillä ja työskentelypaikkakunta on sovittavissa hankekuntien alueella.

Haastattelut ja valinnat tehdään yhteistyössä hankekuntien edustajien kanssa. Haastattelut pidetään Ylöjärvellä 16.2.2023.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Hietikko, varhaiskasvatuksen suunnittelija, Ylöjärvi merja.hietikko@ylojarvi.fi, p. 050 3375743.
Sari Koivisto, varhaiskasvatuspäällikkö, Orivesi sari.koivisto@orivesi.fi p. 050 5526246.
Terhi Niemenmaa, suunnittelija, Pirkkala terhi.niemenmaa@pirkkala.fi p. 044 4861155.

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, sivistysosasto, varhaiskasvatus

Orivesi on lähes 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.Orivesi on savuton työpaikka.

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, n. 34000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin.


Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat