test
Asemakaavoittaja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen Ilmiö

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

ASEMAKAAVOITTAJAA

Oletko sinä uusi, innostunut, innostava ja raikas vahvistus asemakaavoitusyksikköömme?

Nurmijärvi on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla. Nurmijärvellä kohtaavat kaupunkimainen ja maaseutumainen elämäntapa sekä mahdollisuus liikkua luonnossa. Keskeinen sijainti lähellä Helsinkiä ja kansainvälistä lentokenttää tekevät siitä kiinnostavan ja monipuolisen alueen erityisesti maankäytönsuunnittelijan näkökulmasta.

Asemakaavoittajan monipuolisessa tehtävässä

  • laadit asemakaavoja
  • koordinoit kaavahankkeita
  • ohjaat suunnittelukonsultteja
Tehtäväkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme hakemustasi, jos

  • sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu tutkinto
  • sinulla on sujuva suullinen ja hyvä kirjallinen suomen kielen taito
Arvostamme
  • kokemusta asuinalue- ja rakennussuunnittelusta
  • monipuolisia tietoteknisiä taitoja kuten suunnittelu- ja kuvankäsittelyohjelmien (esim. Trimble Locus, CAD-ohjelmat) käyttötaitoa
  • oma-aloitteisuutta
  • yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kunta-alan tuntemusta
Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa työotetta sekä soveltuvuutta tehtävään.

Tule mukaan osaavaan tiimimme! Tarjoamme energisen ja osaavan työyhteisön, kiinnostavat työtehtävät sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Tutustu myös kuntamme arkeen Instagramissa ja Facebookissa.

Hae tehtävää 31.1.2022 klo 15 mennessä sähköisessä palvelussa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Liitä mukaan ansioluettelo. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Anita Pihala p. 040 317 2045, anita.pihala@nurmijarvi.fi ( parhaiten tavoitettavissa heti aamulla, 11 -12 välillä ja klo 16 - 17)

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

yleiskaavapäällikkö Anita Pihala p. 040 317 2045, anita.pihala@nurmijarvi.fi ( parhaiten tavoitettavissa heti aamulla, 11 -12 välillä ja klo 16 - 17)

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat