Skip to main content
test
Asemamestari - Oulun kaupunki

Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksessa on haettavana ASEMAMESTARIN vakinainen virka.

Viran sijoituspaikka on vastaanottohetkellä Liminka. Asemamestarin virka kuuluu alipäällystön tehtäväryhmään.

Asemamestarin tehtäviin kuuluu Limingan, Tyrnävän ja Hailuodon paloasemien lähiesimiestoiminta, pelastustoiminnan johtaminen, johtaa, kehittää ja koordinoida omaa erikseen määrättävää vastuualuetta, koulutuksen toteuttaminen, pelastustoiminnan ennaltaehkäisevä toiminta sekä toimia pelastusviranomaisena. Lisäksi tehtäviin kuuluu hoitaa hänelle erikseen määritettävät erityisasiantuntija- sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta nro 407/2011 § 6 mukainen alipäällystöviran kelpoisuus. Asemamestarin viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia ja kaikilta osin SM:n pelastussukellusohjeen mukaista kuntoluokkaa hyvä. Eduksi katsotaan erinomainen kunto, FireFit indeksi 4,5-luokka (SM:n ohje 5/2016 liite 2).

Työaika on poikkeusluvan mukainen 42 h/vko, jossa viiden viikon kierrossa tehdään neljä viikkoa vuorotyötä ja yksi viikko päivätyötä

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumukset varallaoloon, suppeaan turvallisuusselvitykseen ja fyysisen toimintakyvyn testaamiseen. Hakemukseen on liitettävä SM:n ohjeiden 48/2007 (Pelastussukellusohje) ja 5/2016 (Ohje pelastushenkilöstön toimintakyvyn arvioinnista ja kehittämisestä) mukaiset lihasvoiman ja aerobisen kestävyyden alle kuusi kuukautta vanhat testitulokset.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12870/2022. Hakemukset on toimitettava 16.12.2022 klo 15.00 mennessä. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palopäällikkö Marko Sipola, p. 044 703 8675 ja apulaispalopäällikkö Jari Kangastie, p. 044 703 8762.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat