Asentaja jolle kuuluu työnjohtotehtäviä - Raaseporin kaupunki

Raaseporin Vesi -liikelaitos huolehtii vesihuollosta Raaseporin toimialueella aina Bromarvista Fiskariin ja Mustioon. Palvelemme noin 6 700 kiinteistöä noin 20 henkilön voimin. Nyt sinulla on mahdollisuus olla yksi meistä!

Asentajana työskentelet pääosin vesi- ja viemäriverkostoon liittyvien työtehtävien parissa ja vastaat esimerkiksi putkien korjauksesta ja vesimittarien vaihdosta sekä niihin liittyvän työn johtamisesta. Sinun on myös oltava valmis tekemään muita työtehtäviä. Työ edellyttää yhteistyötä, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme aloitekykyä ja määrätietoisuutta sekä halua kehittää omaa osaamista ja työtä. Lisäksi arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
- luotettavuutta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- myönteistä suhtautumista uusiin haasteisiin

Kyseeseen voi myös tulla normaalin työajan ulkopuolisen valmiuden vahvistaminen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa peruskoulutusta, esim. ammattikoulua, ammattikorkeakoulua tai vastaavaa. Ajokortti on välttämätön.
Sinulla tulee myös olla hyvä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito. Kokemus työnjohtotehtävistä ja alalta luetaan ansioksi.

Palkka on voimassa olevan työehtosopimuksen mukainen, mutta suorituksesi ja työkokemuksesi vaikuttavat palkkaasi pitkällä aikavälillä.
Työsuhde on jatkuva, ja se alkaa mahdollisimman pian 6 kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/asuminen-ja-ymparisto/raaseporin-vesi

Tutustu työnantajaan

Tarkempaa tietoa antaa käyttöpäällikkö Guy Westerholm, puh. 019 289 019 289 guy.westerholm@raasepori.fi tai vesilaitoksen johtaja Klara Eklund, puh. 019 289 2303 klara.eklund@raasepori.fi

Raaseporin kaupunki, Raaseporin Vesi
Osoite: Pehr Sommarin katu 8, 10600 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.