Asiakas- ja viestintäsihteeri - Kajaanin kaupunki

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen työ miellyttävässä työyhteisössä?

Haemme Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikkaan asiakas- ja viestintäsihteeriä.

Tehtävään kuuluu sisäisten ja ulkoisten asiakkuuksien hoitamista, talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä muita opintotoimiston tehtäviä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.
Arvostamme kokemusta toimisto-, viestintä- ja asiakaspalvelutehtävistä.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on hyvä organisointikyky, omatoimisuutta, huolellisuutta, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kehittämissuuntautunut työote.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jaana Pesonen puh. 044-497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain n. 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on yli 30 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat