Asiakasmaksupäällikkö, Kemi, Tornio, Tervola

Hakuaika päättyy  19.7.2024 15:00

Asiakasmaksupäälliköksi Meri-Lappiin!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule asiakasmaksupäällikön töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen asiakasmaksuyksikössä on haettavana asiakasmaksupäällikön virka. Työn sijaintipaikka on lounaisella alueella, Kemissä, Torniossa tai Tervolassa. Työ edellyttää jossain määrin liikkumista eri toimipisteiden välillä.

Asiakasmaksupäällikkönä pääset kehittämään asiakasmaksuyksikön toimintaa ja prosesseja yhteistyössä muiden alueiden asiakasmaksupäälliköiden sekä toimialojen kanssa. Tehtävä vaatii harkintaa ja ratkaisujen tekemistä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Keskeisinä tehtävinä ovat oman yksikön johtaminen, lähiesihenkilötyö, asiakaslaskutukseen liittyvien tehtävien koordinoiminen, ja laskutusprosessien yhtenäistäminen. Vastaat alueesi terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden asiakaslaskututuksesta sekä alueen asiakasmaksujen alentamispäätöksistä, oikaisuvaatimuksista ja maksujen perimättä jättämistä. Asiakasmaksupäällikkönä vastaat lounaisen alueen asiakasmaksuyksikön toiminnasta. Tehtävän kuvaa ja vastuualuetta voidaan tarkentaa meneillään olevan organisaatiomuutoksen aikana.

Kelpoisuusehtona asiakasmaksupäällikön virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto sekä työkokemusta asiakaslaskutuksen ja esihenkilön tehtävistä.
Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen toimintaan ja laajojen kokonaisuuksien hallintaan, oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä, päätöksenteko rohkeutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Eduksi katsomme mm. sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulakien ja -asetuksen sekä laskutusprosessin tuntemisen.

Työaika 36,25 t/vko. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 19.7.2024 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ti 16.7 ja to 18.7.2024 klo 12-14.00 , itäisen alueen asiakasmaksupäällikkö Henna-Riikka Lindqvist p. 040-7751956, henna-riikka.lindqvist@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan