Asiakasmaksusihteeri / Asiakasmaksutiimi - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin asiakasmaksujen sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuus vastaa tulosidonnaisten asiakasmaksujen määräämisestä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden piirissä oleville asiakkaille. Lisäksi tiimissä tehdään näihin palveluihin liittyviä tuloselvityksiä, laskutusta ja laskutuksen oheen kuuluvia taloushallinnon tehtäviä. Tiimi osallistuu aktiivisesti kaupungin prosessien kehittämiseen ja tekee yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Haemme nyt tiimiimme asiakasmaksusihteeriä vakituiseen virkaan. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Asiakasmaksusihteeri vastaa asiakkaiden tulotositteiden käsittelystä, tuloihin perustuvien maksupäätösten määräämisestä, laskutukseen liittyvistä tehtävistä sekä asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtäviin kuuluu myös tiimin toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva vähintään ammatillinen tutkinto. Eduksi katsotaan käytännön työkokemus vastaavanlaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä, monipuolinen tietojärjestelmäosaaminen (mm. SAP ja Pegasos -potilastietojärjestelmä) ja sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain ja -asetuksen sekä hallintolain tuntemus. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta muutostilanteissa, erinomaisia vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mari Kallinen, etunimi.sukunimi@tampere.fi, puh. 041 730 2282.

Hakuaika päättyy 25.9.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Mari Kallinen, etunimi.sukunimi@tampere.fi, puh. 041 730 2282.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Asiakasmaksutiimi
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!