Asiakasmaksusihteeri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Asiakasmaksusihteeri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tervetuloa osaksi asiakasmaksutiimiä!

Etsimme määräaikaista asiakasmaksusihteeriä 31.12.2019 asti kestävään työsuhteeseen. Mikäli luonnehdit itsesi positiivisesti asioihin suhtautuvaksi tiimityöläiseksi, joka tarttuu toimeen numeroista tarkkana sekä päättäväisellä otteella, saatat olla etsimämme henkilö.

Asiakasmaksusihteerin päätehtävinä on valmistella maksukattolaskelmia, hoitaa lyhytaikaisen hoidon laskutusasioita sekä antaa puhelinneuvontaa laskuista asiakkaille osana tiimiä. Tehtäviin saattaa kuulua myös vähäisessä määrin asiakaspalvelua kassatyössä.

Selkeys ja rauhallinen esiintyminen ovat tärkeitä asiakaspalvelijan ominaisuuksia. Eduksi luetaan erityisesti kokemus sosiaali- ja terveysalan asiakasmaksuista, mutta myös kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä asiakaspalvelutyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto, soveltuva ammatillinen perustutkinto, soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on korkeintaan puolet työsopimuksen kestosta.

Lisätietoja antaa 17.5.2019 klo 9-11 tai 20.5.2019 klo 13-15 laskutusesimies Riikka Kilpi p. 040-1924077, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Hyvinvointitoimialan hallinto ja yhteiset palvelut, Toimialan hallinto, Taloushallinto
Osoite: Yliopistonkatu 30, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan