Skip to main content
test
asiakasneuvoja - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin liikuntapalvelut vastaa kaupungin liikuntapaikoista, -alueista ja -rakennuksista sekä tuottaa näihin liittyviä liikuntapalveluita. Luomme päivittäisellä työllämme liikkumiselle ja harrastamiselle hyvät ja turvalliset puitteet.

Haemme moniammatilliseen joukkoomme ASIAKASNEUVOJAA Kuntokeidas Vesipekkaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asiakasneuvoja työskentelee Kuntokeidas Vesipekan asiakaspalvelun lipunmyynnissä ja kahviossa. Pääasialliset työtehtävät ovat lipunmyynti, varausten vastaanottaminen, markkinointiin osallistuminen, tilausten tekeminen, sekä kahvion tuotteiden valmistaminen, esillepano ja myynti.
Odotamme asiakasneuvojalta kaupan alan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä eduksi katsotaan kielitaito (englanti), aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä hyvät tietotekniset taidot. Hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot sekä kyky toimia kiireessä ja haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa suunnitelmallisesti ja itseohjautuvasti ovat asiakasneuvojan ydinosaamista.

Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää viikonlopputyötä, työaika 22 h/vko. Lisätunteja saattaa tulla tarvittaessa. Työ on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.12.2023 asti. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut:
- viikkoliikunta (1 h viikossa työajalla)
- Smartum-etu
- kieliopintokursseja
- lomaosakkeita
- laaja työterveyshuolto
- Raahen kaupunki on ottamassa käyttöön vuoden 2023 aikana työsuhdepyöräedun

Valitulla on kahden (2) kuukauden koeaika.
Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 4.6.2023 klo 21.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Rekrytoinnin aikataulu
Hakuaika 16.5. - 4.6.2023
Haastattelut viikolla 23-24
Valintapäätös viikolla 24

HUOM! Ilmoitustekstiä päivitetty 17.5.2023: Työ alkaa 31.7.2023

Lisätietoja

https://www.vesipekka.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapalvelukoordinaattori Janne Mykkänen p. 044 028 9200 tai janne.mykkanen@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala, Liikuntapalvelut

Raahe on noin 24 000 asukkaan hallitusti kasvava, viihtyisä, perheitä tukeva ja turvallinen kaupunki Perämeren rannikolla.


Osoite: Uimahallintie 8, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat