test
Asiakasohjaaja (4) / Kotihoidon asiakasohjaus - Tampereen kaupunki

Kotihoidon asiakasohjaajan tehtävänä on asiakkaan toimintakyvyn selvittäminen ja palvelutarpeen arviointi, joka tapahtuu asiakkaan kotona tai sairaaloiden hoitoneuvottelussa. Tehtäviin kuuluu tarvittavien palvelujen hankinta, palvelupäätösten tekeminen, palvelu- ja hoitosuunnitelmien laadinta, asiakasmaksupäätösten tekeminen sekä palvelujen laadun valvonta, seuranta ja palvelujen toteumien seuranta ja asiakaslaskutuksen tarkistus. Tehtäviin kuuluu myös yleinen asiakkaiden ja omaisten palveluohjaus ja neuvonta.
Arvostamme hakijan hyviä IT-taitoja, joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Haemme kahta (2) kotihoidon asiakasohjaajaa vakituisiin virkoihin. Lisäksi haemme yhtä (1) kotihoidon asiakasohjaajaa määräaikaiseen asiakasohjaajan virkaan ajalle 1.2. 2022-31.12.2022 sekä yhtä (1) veteraanien asiakasohjaajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 1.2.-31.12.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto (esimerkiksi sosionomi, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai geronomi) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus kotihoidon asiakasohjauksesta, Pegasos-potilastietojärjestelmän ja RAI-arviointijärjestelmän käyttökokemus sekä laajan palvelu- ja tuottajaverkoston hallinta. Lisäksi eduksi katsomme voimassa olevan B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Hakemukseen tulee eritellä, haetko määräaikaista vai vakituista virkaa vai molempia niistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava asiakasohjaaja Johanna Leisio, puh. 050 076 6378, johanna.leisio@tampere.fi

Hakuaika virkoihin päättyy 3.12.2021

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava asiakasohjaaja Johanna Leisio, puh. 0500 766 378

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoidon asiakasohjaus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat