Skip to main content
test
Asiakasohjaaja erityisryhmien asumispalveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tervetuloa töihin asiakasohjaajaksi!

Asiakasohjaajana teet työtä vastaten erityisryhmien asumiseen liittyviin tarpeisiin. Erityisryhmien asiakasohjaus toimii osana asiakasohjausta. Teet monialaista yhteistyötä eri palvelujen ja palveluyksiköiden kanssa asiakkaan palvelutarpeisiin vastaamiseksi sekä palveluiden järjestämiseksi. Työhösi kuuluvat erityisryhmien asumiseen liittyvä asiakaskohtainen harkinta, asiakkaan tarpeisiin vastaavan palvelun selvittäminen ja päätöksenteko, palvelun toteuttamiseen liittyvien asiakirjojen/sopimusten teko tai valmistelu sekä asiakasmaksujen harkinta. Seuraat ja olet tietoinen omasta ja ostopalveluiden tuotannosta asiakkaan palvelutarpeisiin vastaamiseksi.

Toivomme työskentelytapasi olevan asiakaslähtöistä ja asiakkaan kuntoutumista sekä voimavaroja tukevaa. Odotamme, että sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kiinnostusta ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Valinnassa katsotaan eduksi työkokemus sosiaali- ja/tai palveluohjauksen tehtävistä sekä mielenterveys- ja vammaispalvelujen tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen geronomin tai sosionomin koulutus. Valittavan henkilön tulee olla Valviran ylläpitämässä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä. Edellytämme tartuntatautilain 48 a § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Asiakasohjaajan viransijaisuuden sijoituspaikka (Kotka/Kouvola) on neuvoteltavissa. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, kyseessä on puolen vuoden määräaikainen virka. Työtehtävät edellyttävät liikkumista koko Kymenlaakson alueella ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tarvittaessa on myös mahdollisuus hyödyntää osittain työnantajan tarjoamaa autoa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Marjut Kettunen 0404831274 marjut.kettunen@kymsote.fi
Palvelupäällikkö Jenni Yläjääski 0405102975 jenni.ylajaaski@kymsote.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Mervi Leinonen 040 4832737 mervi.leinonen@kymsote.fi
Vastaava johtava sosiaalityöntekijä Tommi Reiman 0404898473, tommi.reiman@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat