Asiakasohjaaja / Kotihoito - Tampereen kaupunki

Kotihoidon asiakasohjaajan tehtävänä on asiakkaan palvelujen arviointi ja palvelutarpeen selvittäminen, joka tapahtuu asiakkaan kotona tai sairaaloiden hoitoneuvottelussa. Tehtäviin kuulu tarvittavien palvelujen hankinta, palvelupäätösten tekeminen, palvelu- ja hoitosuunnitelmien laadinta, asiakasmaksupäätösten tekeminen sekä palvelujen laadun valvonta, seuranta ja palvelujen toteumien seuranta ja asiakaslaskutus. Tehtävin kuuluu myös yleinen asiakkaiden/omaisten palveluohjaus ja neuvonta. Haussa on vakituinen virka sekä määräaikainen viransijaisuus 31.12.2021 saakka. Vakituisen tehtävän aloitus on 1.4.2021 ja määräaikaisen tehtävän aloitus 1.3.2021. Kerro hakemuksessasi kumpaa tehtävää haet vai haetko molempia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin (esimerkiksi Suomessa laillistettu sosionomi, terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja).

Eduksi katsotaan voimassaoleva B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus, aiempi työkokemus kotihoidon asiakasohjauksesta sekä käyttökokemus Pegasos-järjestelmästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava asiakasohjaaja Johanna Leisio, p. 0500 766 378. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava asiakasohjaaja Johanna Leisio, p. 0500 766 378. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Asiakasohjaus, Kotihoidon asiakasohjaus
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka