Skip to main content
test
ASIAKASOHJAAJA (sosionomi), Nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilotti (4kk) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haluatko työskennellä ajankohtaisen kehittämistyön parissa?

Haemme innokkaita ja motivoituneita asiakasohjaajia (sosionomi) Keusoten nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilottiin.

Keusote on saanut hankerahoituksen nuorten aikuisten asiakasohjaustoiminnan käynnistämiseen pilotin avulla. Pilotin rahoitus on syksylle 2022 ja hankkeelle haetaan jatkorahoitusta vuoden vaihteesta.

Nuorten aikuisten asiakasohjauksen pilottiin palkataan neljä asiakasohjaajaa, joista kaksi sairaanhoitajia ja kaksi sosionomia sekä sosiaalityöntekijä. Pilottitiimin tavoitteena on yhdessä muun projektiryhmän kanssa suunnitella ja käynnistää nuorille 18-25 -vuotiaille aikuisille kohdennettu asiakasohjauksen toimintamalli. Tavoitteena on muotoilla nuorten tarpeisiin suunnattu sosiaalihuollon ja mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjauksen palvelu, jossa tarjotaan ensivaiheen apua ja tukea matalalla kynnyksellä.

Nautit tehtävästä, mikäli olet itseohjautuva ja tiimissä hyvään yhteistyöhön kykenevä ja kehittämisestä innostunut sosionomi. Tehtävässä tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kyvyn löytää ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa. Omaat verkostomaisen työskentelyotteen ja olet asiakaslähtöinen.

Tehtävässä edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ mukaista sosionomin kelpoisuutta ja laaja-alaista osaamista mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluista, asiakasohjaustoiminnan tuntemusta sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, palveluverkoston ja -prosessien tuntemista sekä kykyä näiden monipuoliseen soveltamiseen käytännön työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jonka tukena on osaava ja tiivis työyhteisö. Työskentelyalueena on koko Keusote. Käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet sekä laaja työterveyshuolto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde (2kpl) ajalla 1.9.2022 - 31.12.2022.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2939,50 € e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Palkkaus ja palvelussuhteenehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätietoja antavat Asiakasohjauksen esimies Merja Degerlund, puh. 050 4972789, merja.degerlund@keusote.fi ja Asiakasohjauksen päällikkö, Leena Säkäjärvi, puh.050 497 2613, leena.sakajarvi@keusote.fi.

Haku päättyy torstaina 18.8.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat