Skip to main content
test
Asiakaspalvelija - Kauniaisten kaupunki

Asiakaspalvelija Kauniaisten uimahallilla

Asiakaspalvelijana toimit Kauniaisten uimahallin kassan asiakaspalvelupisteessä tai muussa työnantajan osoittamassa toimipisteessä. Toimessa huolehdit asiakaspalvelun ja kokemusten laadusta, sekä uimahallin palveluiden myynnistä. Työajat sijoittuvat arkisin kahteen vuoroon ja viikonloppuisin klo 10-18 välille.

Positiivinen ja reipas asiakaspalveluasenne Oma-aloitteisuus Suomen kielen taito Hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot Organisointikyky Tietotekniikan perusvalmiudet

Kaupallinen koulutus Kokemus vastaavista tehtävistä Ruotsin kieli ja muu kielitaito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tero Kuivalainen, tero.kuivalainen@kauniainen.fi, 050 380 7687

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi

Kauniainen on aktiivinen, kaksikielinen ja elämäniloinen kaupunki, jossa asuu noin 10 000 asukasta. Kauniaisten liikuntapalveluiden tarjonta on hyvin monipuolista ja aktiivista. Täällä etäisyydet ovat lyhyitä ja yhteenkuuluvuus vahvaa. Kaupungin liikuntapalveluiden palveluksessa meitä on noin 20, ja me haluamme sinut mukaan työyhteisöömme!

Kauniaisten kaupunki tarjoaa sinulle joustavan ja oppimiseen kannustavan työyhteisön, jossa sinua kannustetaan kokeilemaan, arvioimaan ja oppimaan uutta. Kaupunki tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Lisäksi voit hankkia itsellesi työsuhdepyörän.

Tervetuloa tiimiimme!


Osoite: Asematie 26, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat