Asiakaspalvelija (sijaisuus) - Raahen kaupunki

Asiakaspalvelija hoitaa kassa- ja asiakaspalvelu- sekä myyntitehtäviä Kuntokeidas Vesipekan lipunmyynnissä ja kahvilassa. Tehtävä sisältää mm. tilavaraukset eri liikuntatiloihin, tuotteiden, palvelujen ja toimintojen esittely ja myynti, puhelin- ja sähköpostiliikenteen hoito, kulunvalvonta sekä sähköistä markkinointia. Lisäksi kahviossa työtehtävinä ovat mm. tuoretuotteiden ja kahvitusten valmistelu, tilausten teko ja puhtaanapitotehtävät.
Asiakaspalvelu- ja myyntityö edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta, kassa- ja atk-osaamista sekä maksuvälinetuntemusta. Asiakaspalvelija perehdytetään työtehtäviin ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Työssä korostuu asiakaspalvelutaidot ja positiivinen ote työhön ja työyhteisöön. Asiakaspalvelijalta odotetaan joustavuutta, oma-aloitteista otetta ja kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Englannin kielen osaaminen on hyödyksi. Työssä vaaditaan hygieniapassi, jonka voi suorittaa myös koeajalla.
Asiakaspalvelijan tehtävässä peruskoulutus voi olla esim. liiketalouden perustutkinto, myynnin ammattitutkinto, ravintola-alan perustutkinto tai muu soveltava koulutus tai työkokemus.

Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika: 16 h/vko sekä lisäksi sijaisuuksia.
Työn kesto 1.9.2021-1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

www.vesipekka.f
http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot Maiju Lehtelä maiju.lehtela@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Rakennetun ympäristön lautakunnan alainen toimiala
Osoite: Uimahallintie 8, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat