Asiakaspalveluinsinööri - Janakkalan kunta

Asiakaspalveluinsinööri - Janakkalan kunta

Tervetuloa
ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIKSI
Janakkalan Veteen

Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan omistama liikelaitos, joka hankkii ja toimittaa asiakkailleen talousvettä sekä huolehtii viemärivesien poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Liikevaihtomme on 3,6 milj. € ja henkilöstön määrä 13.

Asiakaspalveluinsinöörinä vastaat kiinteistöjen verkostoon liittymisprosessista: asiakkaiden neuvonnasta, liitoskohtalausunnoista, liittymishakemusten tarkastamisesta ja hyväksymisestä ja liittymissopimusten valmistelusta. Vesihuoltoverkostoon liittyminen on kuvattu nettisivuillamme https://www.janakkala.fi/palvelut/janakkalan-vesi/asiakkaalle/liittyminen/. Käytämme Trimble NIS -verkkotietojärjestelmää. Perustehtävän lisäksi pääset osallistumaan muuhunkin vesihuoltotoimintaamme.

Faktat työsuhteesta:
Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkea-asteen koulutus/korkeakoulututkinto (tai aikaisempi vastaava tutkinto). Soveltuvia opintosuuntia ovat esim. vesihuolto- tai lvi-tekniikka. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvä suomen kielen taito, B-luokan ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Työsuhde on kuuden kuukauden määräaikaisuus ja tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti. Työsuhteessa noudatetaan toimistotyöaikaa. Sovellamme Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.

Aiempi työkokemus vesihuoltoalalta, asiakaspalvelusta ja verkkotietojärjestelmistä katsotaan eduksi, muttei ole pakollista. Osaavan ja kokeneen tiimimme tuella perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aktiivista asennetta, yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja järjestelmällisyyttä. Arvostamme myös voimassa olevaa vesityö- ja työturvallisuuskorttia.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja antaa Janakkalan Vesi liikelaitoksen vesihuoltoinsinööri Anne Majaniemi, puh. 03 680 1830 sekä käyttöinsinööri Markku Koivula, puh. 03 680 1349.
Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 2.8.2019 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Janakkalan kunta, Janakkalan Vesi
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan