Skip to main content
test
Asiakaspalvelusihteeri, Hyvinvointipalvelut - Oulun kaupunki

Haettavana on ASIAKASPALVELUSIHTEERIN vakinainen virka Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden hallintopalveluissa, asiakasmaksuyksikössä.

Asiakaspalvelusihteerin tehtävänä on asiakasmaksulain perusteella tehtävien sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakasmaksujen valmistelu ja päätöksenteko sekä palvelusetelien arvon määrittäminen. Asiakaspalvelusihteeri osallistuu myös maksualennushakemusten ja oikaisuvaatimusten valmisteluun ja muihin asiakasmaksuja ja palveluseteleitä koskeviin valmistelutehtäviin. Työhön sisältyy asiakaspalvelua puhelimitse ja yhteistyötä tehdään mm. Oulun kaupungin eri viranomaisten, Kelan ja yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva opisto- tai korkea-asteen tutkinto (vähintään merkonomin tutkinto).
Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja tietotekniset taidot, oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemus.

Työpiste sijaitsee osoitteessa: Yrttipellontie 6, Oulu
Tehtäväkohtainen palkka on 2529,74 €/kk.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisessa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5937/2022 Hakemukset on toimitettava 23.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/hyvinvointipalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat asiantuntija Mari Hemmilä, p. 044 703 6901 (11.5.2022 klo: 9-11 ja 17.5.2022 klo: 14-16) ja hallintopäällikkö Juha Torvinen, p. 044 703 1694 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hallintopalvelut, Asiakasmaksuyksikkö

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Yrttipellontie 6, 90230 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat