Asiakaspalvelusihteeri, osa-aikainen / Joukkoliikenne - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki järjestää toimivaltaisena viranomaisena kaupunkiseudun joukkoliikenteen Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Tampereen, Vesilahden ja Ylöjärven kuntien alueella. Vastaamme seudullisen joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta. Olemme keskeisesti mukana raitiohankkeen toteutuksessa ja vastaamme tulevaisuudessa myös raitioliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta.

Haemme osa-aikaista asiakaspalvelusihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2022 asti.

Asiakaspalvelusihteerin tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelutyö tiskillä, puhelinpalvelu ja palautteiden käsittely.

Edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa. Hyvät ICT-taidot katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Satu-Elise Paakkonen, satu-elise.paakkonen@tampere.fi, puh. 0400 992911.

Hakuaika päättyy 20.1.2021.

Hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Satu-Elise Paakkonen, satu-elise.paakkonen@tampere.fi, puh. 0400 992911

Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Joukkoliikenteen asiakaspalvelu
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka