Asiakaspalveluvastaava - Savonlinnan kaupunki

Laitamme uudelleen hakuun asiakaspalveluvastaavan määraikaisen viran.
Etsimme joukkoomme asiakaspalveluvastaavaa kehittämään monialaisia ja vaikuttavia työllisyyspalveluja niin työttömien työnhakijoiden kuin osaavaa työvoimaa etsivien yritysten tarpeisiin. Asiakaspalveluvastaavan tehtävänä on kehittää koko työllisyyspalvelujen asiakasprosessia. Työllisyyspalveluihin kuuluu kaupungin palkkatukityöllistäminen, TYP toiminta, nuorten ohjaamo, työllisyyshankkeet, Työpaja Telakka sekä maahanmuuttajapalvelut.
Savonlinnan kaupunki on valittu työllisyyden kuntakokeilualueeksi 1.1.2021 alkaen. Siten asiakaspalveluvastaavan perustehtävänä on olla mukana Savonlinnan työllisyyden kuntakokeilun (https://tem.fi/tyollisyyskokeilut) asiakasprosessien ja palvelumallien kehittämisessä, jotta TE-toimiston työllisyyspalveluista ja viranomaistehtävistä sekä kaupungin palvelutarjonnasta muodostuu eheä ja toimiva kokonaisuus.
Etsimämme henkilö osaa innostaa ja osallistaa ihmisiä mukaan kehittämistyöhön sekä hahmottaa tarvittaessa ripeästikin laajoja ja vaativia kokonaisuuksia. Hänellä on erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, joiden ansiosta hän on elementissään organisaatio- ja hallinnonalarajat ylittävässä kehittämistyössä. Ihannehakijamme toimii tottuneesti myös yksityisen ja kolmannen sektorin palveluntuottajien sekä oppilaitosten kanssa hakien ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin laajasti työllistämisen toimijaverkostosta.

Tässä tehtävässä menestyäksesi:

- sinulla on kokemusta projektinjohtotehtävistä ja/tai asiakaslähtöisestä palveluprosessien rakentamisesta
- sinulla on työkokemusta tai osaamista yhdellä tai useammalla seuraavista alueista:
1) työ- ja elinkeinosektorin palvelut, lainsäädäntö ja julkiset hankinnat
2) sosiaali- ja terveys- sekä koulutussektorien palvelut ja niitä ohjaava lainsäädäntö
3) yritysten rekrytointi- ja osaamiskysymysten ratkominen hyvin työllistävillä sekä työvoimapulasta kärsivillä toimialoilla

Asiakaspalveluvastaavan tehtäviin kuuluu työllisyyspalvelujen päällikön sijaistaminen. Asiakaspalveluvastaavan virka on määräaikainen ja kestää työllisyyden kuntakokeilun ajan 1.10. 2020-30.6.2023
Tehtävän kelpoisuusehto ylempi korkeakoulututkinto.

Aikaisemmin virkaan hakeneet otetaan huomioon automaattisesti.

Lisätietoja

https://www.savonlinna.fi/tyollisyyspalvelut

Tutustu työnantajaan

Työllisyyspalvelujen päällikkö Anna Tolvanen 044 4174148

Savonlinnan kaupunki
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta. Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka