Asiakasvastaava - Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Haemme asiakasvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen iloiseen asiakaspalvelutiimiimme vastaamaan nimettyjen asiakkaiden palvelemisesta. Toimipaikkana on Keravan yksikkö.
Asiakasvastaavana pidät yhteyttä nimettyihin asiakkaisiin, ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja löydät ratkaisuehdotuksia asiakkaille. Opastat ja neuvot asiakkaita, seuraat ja kehität tekstiilien kiertoa. Sinulla on nälkää ja kunnianhimoa hoitaa ja kasvattaa nimettyjen asiakkuuksien myyntiä.

Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa, ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä terveydenhuollon asiakasorganisaatioiden edustajien kanssa.
Toimit läheisessä yhteistyössä tuotantomme kanssa, jotta päätösten vaikutukset voidaan ottaa huomioon sekä asiakaspalvelussa että tuotannossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- vähintään parin vuoden asiakaspalvelukokemusta
asiantuntijaympäristössä
- opisto, amk tai muuta soveltuvaa koulutusta.
- hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä erinomaista viestintätaitoa
- kykyä käyttää office-ympäristön ohjelmia sekä kokemusta
asiakkuudenhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmien
käyttämisestä
- edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista
taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi
- AB-ajokortti

Tässä on tilaisuus päästä oikeasti vaikuttamaan siihen, miten työtä tullaan tekemään jatkossa. Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on luontaisesti ja koetellusti kykyä ja halua työskennellä asiakaspalveluympäristössä, kuunnella asiakasta ja taitoa ratkaista ongelmia. Tehtävässä raportoit palvelupäällikölle.

Olet innokas perehtymään ja ottamaan rohkeasti haltuun uusia asioita. Olet huolellinen, palveluhenkinen ja rehti tiimipelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän uudessa kehittyvässä organisaatiossa, vakaassa toimintaympäristössä ja näköalapaikan tekstiilihuoltoalan johtavassa organisaatiossa Suomessa. Työn aloitusaika on sovittavissa, mutta toivomme aloitusta mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kanssa.
Hakemaan pääset verkkosivujen www.puro.fi Avoimet työpaikat -osiosta. Hakuaika päättyy kesälomien takia vasta 11.8.2021. Aloitamme hakijoiden kontaktoinnin viikolla 32.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Lisätietoja

http://www.puro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Puro Tekstiilipalvelut Oy:n palvelupäällikkö Birgitta Aalto (puh 050 563 9599) 7.-8.7.2021. klo 9-11 sekä 9.8. klo 16-18.

Lisätietoja

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy Kerava

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy on Suomen johtava terveydenhuollon tekstiilihuollon asiantuntija. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Olemme huoltovarmuuskriittinen yritys ja palvelemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa alueella, joka kattaa lähes puolet suomalaisista. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravalla, Turussa sekä Kotkassa ja työllistämme yhteensä noin 400 tekstiilihuollon ammattilaista.

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy syntyi 1.1.2021, kun Uudenmaan Sairaalapesula Oy ja Puro Tekstiilihuolto Oy yhdistyivät. Tarjoamme palveluja omistaja-asiakkaillemme. Omistajiamme ovat sairaanhoitopiireistä HUS-kuntayhtymä, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Satakunnan sairaanhoitopiiri sekä Kymsote. Edellisten lisäksi omistajiimme kuuluvat mm. Uudenmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen sekä Kymenlaakson maakuntien kaupunkeja, kuntia ja kuntayhtymiä.


Osoite: Isonkiventie 8, 04250 Kerava

Sinulle suositellut työpaikat