Skip to main content
test

Missä ja mistä on Suomen suosituimmat leirikoulut tehty? Kivoista muistoista ja kasvutarinoista osaavassa ohjauksessa nuorisokeskuksessa tietysti.

Oletko sinä henkilö, joka viihtyy asiakkaiden ja myynnin parissa etkä epäröi tarttua puhelimeen? Etsimme rentoon asiakaspalvelutiimiimme uutta myyntivoimaa matkailun, nuorisotoiminnan ja kansainvälisyyden monipuolisten palvelujen ja erilaisten asiakkaiden pariin. Tehtäviin kuuluu myös vastaanotossa ja kahviossa toiminta. Työ on vuorotyötä sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Kaupallinen koulutus ja aikaisempi näyttö tuloksellisesta myyntityöstä on eduksesi samoin kuin iloinen ja huumorintajuinen luonne. Järjestelmällisyys ei myöskään ole haitaksi. Jos olet lisäksi sujuvasanainen, tilannetajuinen ja luotettava etkä turhaan hermostu muutoksista, sovit suurella todennäköisyydellä joukkoomme.

Meillä Marttisessa on monen alan osaajaa eikä työyhteisössämme turhaan pingoteta. Arvojamme ovat yhdenvertaisuus ja yhdessäolo, elämyksellisyys ja monipuolisuus, osallisuus ja turvallisuus. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita. Olemme avoimia uusille ajatuksille ja arvostamme halua kehittää ja kehittyä.

Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia. Tarjoamme sinulle lisäksi kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen vaikka oppisopimusopiskeluna.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Tehtävään valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Laitathan pikaisesti meille tietoa itsestäsi, aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asiakaspalvelupäällikkö Sanna Viitanen, sanna.viitanen@marttinen.fi, p. 044 715 1930

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen Virtain kaupunki

Marttinen on Virroilla Marttisen saaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Olemme opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä nuorisokeskus ja perustehtävämme on tukea nuorten kasvua ja kehitystä. Olemme suosittu leirikoulujen, rippileirien, kokouksien, tapahtumien ja erilaisten juhlien pitopaikka. Palvelemme myös yksittäisiä ja ryhmänä saapuvia majoitus- ja ravintola-asiakkaita. Teemme monimuotoista kansainvälistä nuorisotoimintaa ja vuonna 2018 meille myönnettiin The Council of Europe Quality Label for Youth Centres – Eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki. Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Olemme mukana Hostellit- järjestössä. Liikelaitos Marttinen on Virtain kaupungin omistama.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat