Asiakasvastaava - Espoon kaupunki

Asiakasvastaava - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen tulosyksikön Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestoriin asiakasvastaavaa vakituiseen virkaan. Seniorineuvonta ja palveluohjaus on koonnut saman organisaation alle Espoossa ikääntyvien parissa tehtävän neuvonta-, palveluohjaus- ja palvelutarpeen arviointityön sekä palveluihin liittyvän päätöksenteon erityisesti palveluseteliasiakkuuksien osalta. Yksikössä työskentelee monialainen asiantuntijajoukko. Asiakasvastaava kuuluu yksikössä Yleinen palveluohjaus-tiimiin. Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorissa painottuu kotona asuvien asiakkaiden laaja-alainen palvelutarpeen arviointi sekä kotona asumisen tukeminen. Yksikössä tehdään työtä alueellisesti yhteistyössä osana monialaista tiimiä sekä muiden palveluverkoston toimijoiden kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.Alustavan aikataulun mukaan, haastattelut järjestetään viikolla 26.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, toiminta-alueen hyvää tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista ja palveluohjauksesta sekä verkostoyhteistyötaitoja.
Arvostamme koordinointikykyä, kehittävää työotetta ja atk-osaamista. Työn sujumisen kannalta ajokortti on eduksi.

  • Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-416-19
  • 2920,23 €/kk
  • 16.6.2019 - 18.6.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Asiakasohjauspäällikkö Riina Ruotsalainen 050 596 7045 riina.ruotsalainen@espoo.fi Tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla.

Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori
Osoite: Karvasmäentie 6, 02070 Espoon kaupunki

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan