Asiakasvastaava, Seniori-info

Hakuaika päättyy  30.5.2024 15:45

Asiakasvastaava Seniori-infoon.

Seniori-info vastaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ikäihmisille ja heidän läheisilleen suunnatusta keskitetystä neuvonnasta ja ohjauksesta koskien ikääntyneiden palveluita hyvinvointialueella sekä kuntien palveluita ikäihmisille. Asiakasvastaava työskentelee osana Espoonlahti-Kirkkonummi asiakasohjaustiimiä, mutta ensijainen työskentelyalue on Kirkkonummi.

Työtä on mahdollista tehdä työyksikössä erikseen sovittavalla tavalla joustavasti osin myös etätyönä.
Asiakasvastaavan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden monipuolinen ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arviointi, palveluohjaus, tarvittavien etuuksien hakeminen, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen ja palveluiden järjestäminen sekä päätöksenteko sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden antamisesta. Asiakasvastaava toimii myös muun moniammatillisen tiimin tukena.

Työpaikan nimi ja osoite: Seniori-info, Kirkkonummen hyvinvointikeskus, Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi. Perehdytyskauden jälkeen voi myös hyödyntää Seniori-infon toimistotilaa Espoon sairaalassa, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo.
Työaika: yleistyöaika 38,25h/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto (sosiaalihuoltolain (1301/2014) 46a§ (292/2016) mukainen pätevyys).

Tehtävässä edellytetään: toiminta-alueen hyvää tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista ja palveluohjauksesta sekä kykyä toimia moniammatillisessa verkostossa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa, koordinointikykyä, itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja ICT-osaamista. Työn sujumisen kannalta ajokortti on välttämätön.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Linda Westerberg, linda.westerberg@luvn.fi, p. 040-1529130.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!