Asiakasvastaavan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin perusturva julistaa haettavaksi 25.4.2021 klo 21.00 mennessä ikäihmisten palvelujen tulosalueella:

Asiakasvastaavan toimi kotihoitoon
Haluatko olla kehittämässä moniammatillista kotihoitoa ja rakentamassa uutta tehtävänkuvaa kotihoidon kentälle? Tavoitteenamme on löytää osaaja, joka yhdessä kotihoidon henkilöstön kanssa on mahdollistamassa asiakkaamme hyvää arkea ja osallisuutta. Tehtävänäsi on olla tukena tiimeille asiakkuuksien hallinnassa sekä etäpalvelun ja muiden teknologisten ratkaisujen kehittämisessä tai käyttöönotossa.
Asiakasvastaava suunnittelee ja koordinoi asiakkaamme kokonaisvaltaisia ja suunnitelmallisia palveluja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja hänen lähipiirin kanssa. Tehtävään kuuluu tukea asiakkaamme omia voimavaroja, osallisuutta ja toimintakykyä omassa kodissa. Tehtävässä osallistutaan etäpalvelun kehittämiseen, ryhmätoimintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävässä edellytetään hyvinvointiteknologian osaamista (tai myönteistä suhtautumista hyvinvointiteknologian hyödyntämiseen ja haltuunottoon). Odotamme, että osallistut palveluiden kehittämiseen yhteistyössä oman työyhteisön sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto, kuten esimerkiksi geronomin, sosionomin tai kuntoutuksen ohjaajan tutkinto tai näitä vastaava opistoasteen laillistettu tutkinto.
Edellytämme myönteistä työotetta, motivaatiota ja sitoutumista ikäihmisten kanssa tehtävään työhön sekä luovaa ja innostavaa toimintatapaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä verkostoitumisen taitoja ja vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Kotihoidossa työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työsuhde alkaa 31.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 353225. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.
Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Hakemukset ja lisätietoja:
Anu-Birgitta Lämsä, kotihoidon esimies p. 040 729 1483, anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi

Kuusamossa 1.4.2021
Pirkkoliisa Pohjola
Vs. Perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Anu-Birgitta Lämsä, kotihoidon esimies p. 040 729 1483, anu-birgitta.lamsa@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Apajatie 6-8 E, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen

Sinulle suositellut työpaikat