Asiakirjahallinnon harjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginarkistossa on avoinna yksi harjoittelupaikka asiakirjahallinnan ja arkistoalan maisteriohjelman opiskelijalle. Harjoittelun ajankohta on kesä-elokuu 2020. Harjoittelijalla tulee olla käytettävissä yliopiston harjoittelutuki.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu arkiston asiakas- ja tietopalveluun osallistuminen ja kotiseutuarkistojen järjestäminen. Lisäksi harjoittelija pääsee osallistumaan asiakirjahallintotiimin projekteihin, erityisesti tiedonhallintalakiin liittyen. Lopulliset työtehtävät määräytyvät valitun harjoittelijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Lappeenrannan kaupunginarkisto on osa kaupungin konsernihallintoon kuuluvaa asiakirjahallintotiimiä. Vastaamme Lappeenrannan kaupungin tuottamasta asiakirja-aineistosta jonka lisäksi talletamme kotiseutuarkistoon mm. paikallisten yhdistysten ja yksityishenkilöiden arkistoja. Kaupunki on siirtynyt vuoden 2018 alussa käyttämään M-Files -tiedonhallintajärjestelmää, johon kuuluu asianhallinta, sähköinen arkisto, kokoushallinta ja sopimushallinta. Olemme saaneet Kansallisarkistolta pysyvän sähköisen säilytyksen luvan kesällä 2019. Kaupunginarkisto sijaitsee historiallisessa miljöössä Lappeenrannan Linnoituksessa, entisessä naisvankilassa.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Asiakirjahallintopäällikkö Ilona Sidoroff, p. 0407681336 / ilona.sidoroff@lappeenranta.fi

Kaupunginarkisto
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.