Asiakirjahallinnon suunnittelija - Jyväskylän kaupunki

Kaupunginarkisto ohjaa kaupungin arkistointia ja tiedonhallintaa, vastaa pysyvästi säilytettävistä asiakirjatiedoista ja huolehtii arkistoon siirretyistä aineistoista sekä niiden tietopalvelusta. Kaupunginarkisto kuuluu luottamushenkilöpalveluiden ja asianhallinnan palveluyksikköön, jossa huolehditaan myös kaupungin kirjaamon toiminnoista sekä valmistellaan kaupungin luottamustoimielinten esityslistat, tehdään pöytäkirjat ja hoidetaan päätösten täytäntöönpanot. Lisäksi palveluyksikössä valmistellaan viranhaltijapäätöksiä sekä hoidetaan niiden täytäntöönpanoja sekä pidetään yllä kaupungin luottamushenkilörekisteriä. Palvelemme kaupungin luottamushenkilöitä, kaupungin työntekijöitä, eri viranomaistahoja ja kaupungin asukkaita.

Haemme nyt reipasta ja kehitysmyönteistä

ASIAKIRJAHALLINNON SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen.

Asiakirjahallinnon suunnittelijan tehtäviin kuuluvat tiedonhallinnan kehittäminen ja suunnittelu, arkistonmuodostus- ja tiedonohjaussuunnitelmien tekeminen ja ylläpitäminen, sähköisiin toimintatapoihin ja säilyttämiseen liittyvät tehtävät sekä näihin liittyvä ohjaus ja koulutus. Tehtäviin kuuluvat myös keskusarkiston päivittäiset tehtävät kuten yksiköiden neuvonta, aineistojen vastaanotto, arvonmääritys, seulonta, järjestäminen sekä tieto- ja tutkijapalvelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä asiakirjahallinnon opinnot tai arkistonhoitotutkinto. Lisäksi edellytämme asiakirjahallinnon ja arkistoalan työkokemusta.

Eduiksi luemme asianhallinnan ja asiarekistereiden tuntemuksen, hyvät tietotekniset valmiudet, sähköisen säilyttämisen vaatimusten sekä kunnallisen asiakirjahallinnon ja keskeisen lainsäädännön tuntemuksen. Hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ovat edellytys niin tehtävien loppuun viemisessä, asiakaspalvelutilanteissa kuin yhteistyössä toimialojen kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä ja tukenasi on osaava ja innostava tiimi. Saat mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävin parissa. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginsihteeri Anu Leppänen, puh. 014 266 3002, 050 561 1531, anu.j.leppanen@jyvaskyla.fi
Asiakirjahallinnon päällikkö Helena Reponen, puh. 014 266 1538, 050 312 5436, helena.reponen@jyvaskyla.fi.

Hallintopalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka