Skip to main content
test
Asiakkuuspäällikkö - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistolliseen sairaalaan haetaan asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkö huolehtii asiakasosallisuustoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja arvioinnista. Hänelle kuuluvia tehtäviä ovat muun muassa tukea ja edistää asiakasraatitoimintaa sairaalan eri erikoisaloilla, koordinoida potilasjärjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sekä kokemustoimintamallin käyttöönottoa sekä kulttuurihyvinvoinnin edistämistä. Asiakkuuspäällikkö vastaa kokonaisvaltaisen asiakkuustoimintaohjelman toteutumisesta sairaalassa.

Asiakkuuspäällikön tehtävänä on ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä edistää asiakaslähtöistä toimintamallin kehittämistä muun muassa toiminnallisen yhdenvertaisuussuunnitelman avulla. Hän varmistaa asiakasstrategian ja asiakastoimintaohjelman jalkauttamisen sairaalan yksiköihin, tavoitteena asiakaslähtöisempi toimintaympäristö. Asiakkuuspäällikkö työskentelee asiakasrajapinnassa kohtaamalla heitä sairaala- ja sidosryhmätapaamisissa.

Työnkuvaan kuuluu myös alueellinen ja kansallinen verkostotyöskentely asiakaslähtöisyyden ja asiakasosallisuuden kehittämiseksi. Tehtäviin kuuluvat myös työskentely useissa eri työryhmissä sekä toimiminen hyvinvointialueen valmistelutyössä, jossa hän on mukana kehittämässä Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakaslähtöisen toiminnan ja asiakasosallisuuden mallia. Tehtävän laajuus arvioidaan Pohjois-Savon hyvinvointialueelle siirryttäessä 1.1.2023.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy soveltuva korkeakoulututkinto ja laillistettu sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyä, hyvät sosiaaliset taidot sekä verkostomaista työskentelyä. Tarjoamme sinulle monipuolisen, innostavan ja vastuullisen tehtävänkuvan eteenpäin suuntautuneessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KUOPIO

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa toimialajohtaja Minna Mykkänen, puh. 0447172397, minna.mykkanen(at)kuh.fi.

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat