Asianhallintapäällikkö - Kajaanin kaupunki

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen Kajaanin kaupungin hallintopalveluihin

ASIANHALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan nykyaikaisia, digitaalisia hallinnon palveluja. Kajaanin kaupunki noudattaa asian- ja kokoushallinnassa sekä arkistoinnissa sähköistä toimintatapaa. Asiakirjat liitetään tiedonohjaussuunnitelman ohjauksessa sähköisinä asianhallintajärjestelmään, allekirjoitetaan tai hyväksytään sähköisesti sekä arkistoidaan sähköisesti. Pääset vetämään asianhallintapalveluiden tiimiä, teet saumatonta yhteistyötä tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa, toimit yhteistyössä järjestelmäntoimittajien kanssa ja annat asiantuntemustasi toimialojen asianhallinnan ja arkistoinnin tarpeisiin.

Asianhallintapäällikkönä vastaat kaupungin tiedonhallinnan, asianhallinnan ja arkistotoimen suunnittelusta ja kehittämisestä, toimit asianhallinta- ja tiedonohjausjärjestelmien sekä sähköisen arkiston pääkäyttäjänä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja/tai asiakirjahallinnan ja arkistoalan koulutusta sekä kokemusta asianhallinnan ja arkistotoimen tehtävistä. Edellytämme sinulta myös kokonaisuuksien hallintaa, hyviä sosiaalisia taitoja, palveluasennetta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Eduksi katsotaan kokemus kouluttamisesta, projektien vetämisestä, sähköisen arkistoinnin integraatioiden suunnittelusta ja esihenkilötehtävistä.

Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Sinun tulee ennen työn aloittamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastasi.
Virkasuhteen keskeisissä ehdoissa sovelletaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta. Tehtävänkuvan muodostumiseen vaikuttaa osaamisprofiilisi ja tehtävän vaativuus, joiden mukaan myös palkkaus määrittyy.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta 29.10.2021 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Asianhallintapäällikkö".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja Tuija Aarnio (18.10. alkaen), tuija.aarnio@kajaani.fi, puh. 044 7100 216, asianhallintapäällikkö Tarja Nahkiaisoja (15.10. saakka), tarja.nahkiaisoja@kajaani.fi, puh. 044 7100 666

Lisätietoja

Hallintopalvelut

Kajaani on Kainuun maakuntakeskus ja sivistyskaupunki, joka tarjoaa asukkailleen monipuolista koulutusta ja kulttuuria. Koulutusta tarjoamme varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluun. Meillä on vahva toisen asteen koulutus ja Suomen paras ammattikorkeakoulu, KAMK. Kajaanilla on pitkät perinteet myös kulttuurikaupunkina. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupunkimme historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissamme Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus. Lyhyet välimatkat takaavat sen, että Kajaanissa eläminen on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa: Luonnosta pääsee nauttimaan aivan kaupungin ytimessäkin. Lännessä avautuu Kainuun merenä tunnettu, Oulujärvi.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat