Asianhallintapäälliköksi Tuusulaan

Tuusula - tekemisen taidetta!

Haemme hallintopalveluihin asianhallintapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Asianhallintapäällikkönä vastaat kunnan asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta. Tehtäviisi kuuluvat tiedon- ja asiakirjahallinnon kokonaisvaltainen kuntatason kehittäminen, ohjaaminen ja toimintamallien luominen yhteistyössä kunnan eri toimialueiden kanssa. Osallistut substanssiisi liittyviin kehittämisprojekteihin ja vastaat omalta osaltasi tiedonhallintamallin ylläpitämisestä sekä sähköisen asioinnin kehittämisestä. Itsenäinen asiantuntijatehtävä on keskeinen kunnan päätöksenteon tukiprosessien suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa. Kunnassamme ovat käynnistyneet asianhallintajärjestelmän vaihtamisen ja sähköisen arkiston käyttöönottoprojektit.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä osaavassa työyhteisössämme sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Hakuaika päättyy: 06.02.2023 16:00

Kysy lisää

Lisätietoja antavat vt. hallintojohtaja Harri Lipasti, p. 040 314 3003, harri.lipasti@tuusula.fi ja asianhallinnan asiantuntija Sunna Naumi, p. 040 314 3013, sunna.naumi@tuusula.fi

Lisätietoja

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus tiedonhallinnan, asiakirjahallinnon ja arkistoinnin kokonaisuudesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja itsenäistä työotetta sekä kokemusta projektityöskentelystä ja asiakaslähtöisestä toimintojen kehittämisestä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3626,59 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on virkavaalin vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jätä hakemus

Tule luomaan elämisen taidetta

Tuusula on kunta, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän: kasvavan ja elinvoimaisen kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät yhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät yli 40 000 asukkaamme arjesta mahdollista.

Lue lisää Tuusulan kunnasta työnantajana