Asianhallintasihteeri - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Oletko huolellinen ja tarkka asianhallinnan ammattilainen? Tai haluatko kehittyä sellaiseksi? Meillä olisi paikka sinulle!

Haemme nyt hallintotiimiimme ASIANHALLINTASIHTEERIÄ ajalle 11.3.2019 - 31.12.2020, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Asianhallintasihteerien tehtävänä on organisaation asianhallintakokonaisuuden hoitaminen. Tämä tarkoittaa käytännössä saapuvien asioiden rekisteröintiä, postin kirjaamista diaariin, asiakirjojen skannaamista ja lähettämistä eteenpäin organisaatiossa, asioiden avaamista asianhallintajärjestelmässä sekä niiden arkistointia toiminnanohjaussuunnitelman mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu myös kuulutusten käytännön hoitaminen, viranhaltijapäätösten teknisessä laadinnassa avustaminen sekä sopimusten hallinta. Tehtävässä edellytetään myös valmiutta iltatyöskentelyyn (noin 1-2 kertaa kk), sillä tehtäviisi kuuluu myös kokoussihteerin tehtäviä.

Toivomme, että asioiden tekeminen hyvin on sinulle kunnia asia. Olet tarkka, työtä pelkäämätön ja tiimityötaitoinen. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva opistoasteinen tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän eteenpäinpyrkivässä, kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi pääset vaikuttamaan ja kehittämään asianhallinnan prosesseja kunnassa. Samalla saat pienen ja tiiviin työyhteisön tuen, jossa sparraamme ja autamme toinen toisiamme ja toivomme, että sinäkin tuot osaamisesi ja innostuksesi tiimiimme.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2409,38 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 24.2.2019 klo 20.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tiedusteluihin vastaa hallintotiimin vetäjä Heidi Träskelin, puh. 040 630 9357 tai heidi.traskelin(at)sipoo.fi.

Talous- ja hallintokeskus, Hallintopalvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan