Skip to main content
test
Asianhallintasihteeri - Nousiaisten kunta

Turun kaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Nousiaisten kunta hakee

ASIANHALLINTASIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Virkasuhteeseen valittu henkilö aloittaa työsuhteessa 9.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perehdytysjakson jälkeen virkaan valittu aloittaa eläkkeelle siirtyvän asianhallintasihteerin viransijaisena. Varsinainen viranhoito alkaa 2.10.2023 alkaen.

Asianhallintasihteerin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto. Edellytämme työkokemusta asianhallintaan, tiedonohjaukseen ja arkistointiin liittyvistä tehtävistä julkisessa hallinnossa.

Arvostamme käytännön kokemusta kunnallishallinnosta, oma-aloitteista työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja, kokemusta alan asianhallintajärjestelmistä ja tietosuojatehtävistä. Nousiaisten kunnassa on käytössä asianhallintajärjestelmä Dynasty.

Asianhallintasihteeri toimii hallintojohtajan alaisena hallinto- ja talousosastolla. Asianhallintasihteerin tehtävänä on toimia kunnan keskusarkistonhoitajana, asianhallintajärjestelmän ja tiedonohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä sekä mahdollisesti tietosuojavastaavana. Lisäksi asianhallintasihteeri osallistuu hallinto- ja talousosaston yleisiin toimistotehtäviin. Osittaisesta etätyöskentelystä on mahdollista sopia esihenkilön kanssa.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2700 euroa ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 7.12.2022 kello 12.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja asianhallintasihteerin tehtävästä antaa kunnanjohtaja Teemu Heinonen, puh. 044 435 5555 ja asianhallintasihteeri Pirkko Laaksonen, puh. 044 435 5501.

Lisätietoja Nousiaisten kunnasta: www.nousiainen.fi.

Nousiainen 16.11.2022

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja asianhallintasihteerin tehtävästä antaa kunnanjohtaja Teemu Heinonen, puh. 044 435 5555 ja asianhallintasihteeri Pirkko Laaksonen, puh. 044 435 5501.

Lisätietoja

Nousiaisten kunta, Hallinto- ja talousosasto

Nousiainen on 4 700 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Kunnan asukkaista selvästi keskimääräistä suurempi osa onkin lapsia ja nuoria. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Moisiontie 19, 21270 Nousiainen

Sinulle suositellut työpaikat