Skip to main content
test
Asianhallintasihteeri - Pietarsaaren kaupunki

Kaupunginkanslia kaipaa vahvistusta joukkoon. Tarjoamme monipuolisen ja innostavan tehtävän palveluhenkiselle ammattilaiselle. Kaupunginkanslia palvelee kaupungin muita osastoja, kaupunkilaisia ja luottamushenkilöitä. Asianhallintasihteerin tehtäviin kuuluvat mm. seuraavat kokonaisuudet:

- Kaupungin sähköisen arkiston hoitaminen
- Kaupunginhallituksen asiakirjahallinnon tehtävät
- Asianhallintajärjestelmän (Tweb) yhtenä pääkäyttäjänä toimiminen ja henkilökunnan kouluttaminen
- Kaupunginvaltuuston teknisenä sihteerinä toimiminen
- Muut kaupunginkanslialle kuuluvat yleiset palvelu- ja toimistotehtävät

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva hallinnollinen tai kaupallinen koulutus, esimerkiksi tradenomin koulutus Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Käytännössä toimen menestyksekäs hoitaminen vaatii molempien kotimaisten kielten osaamista. Työssä vaaditaan myös englannin kielen osaamista.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja erinomaisia tietoteknisiä taitoja. Ansioksi lasketaan muun muassa kokemus kunta-alalta ja sähköisten asiakirjahallinnon prosessien hallinta. Tulet työskentelemään kaupunginkanslian dynaamisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa perehdytämme sinut tehtävääsi. Tukenasi on oman tiimin lisäksi työyhteisö, joka panostaa osaavaan, vastuulliseen ja hyvinvoivaan henkilöstöön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimen täyttämisen yhteydessä voidaan sopia enintään kuuden (6) kuukauden koe-ajasta. Toimi on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 17.2.2023 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, hakuavain 495836.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Milla Kallioinen, puh. 044 785 1651, milla.kallioinen@pietarsaari.fi
Kehityskoordinaattori Christina Lind-Kangas, puh. 044 785 1415, christina.lind-kangas@jakobstad.fi

Lisätietoja

Jakobstad, Förvaltning, Stadskansliet

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.


Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat