Skip to main content
test
Asianhallintasihteeri - Karkkilan kaupunki

Haemme asianhallintasihteeriä Karkkilan kaupungin konsernipalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Asianhallintasihteerin tehtäviin kuuluu asiakirjahallinnon, tiedonhallinnan, kokousvalmisteluiden ja arkistoinnin monipuolisia tehtäviä. Näihin kokonaisuuksiin kuuluu mm. asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjätehtäviä, kaupungin keskitetyn kirjaamon tehtäviä, päätöksentekomenettelyyn liittyvien asiakirjojen valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäviä sekä kokousjärjestelyihin liittyviä tehtäviä.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva vähintään opistotasoinen tutkinto ja soveltuvaksi katsottava työkokemus sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sähköisen asiakirjahallinnan vaatimia tietoteknisiä taitoja sekä käytännön kokemusta soveltuvista toimistotehtävistä. Työkokemus kuntaorganisaation asianhallinnan tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja huolellinen. Tehtävässä vaaditaan myös paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä kiinnostusta jatkuvan uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja kehittää toimintaa ja prosesseja. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Työpaikka sijaitsee Karkkilan kaupungintalossa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaika on 36,25 h/viikko. Käytössä on liukuva työaika. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän sähköisellä hakulomakkeella, www.kuntarekry.fi

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään tiistaina 3.10.2023 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.karkkila.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa konsernipalvelujohtaja Leena Pieniniemi, 050 571 8329. Tavoitettavissa puhelimitse varmimmin torstaina 21.9. klo 13.00 - 14.00, maanantaina 25.9. klo 15.00 - 17.00 ja torstaina 28.9. klo 15.00 - 16.00.

Lisätietoja

Karkkilan kaupunki

Karkkilan kaupunki on kotoisa ja yhteisöllinen noin 9 000 asukkaan kaupunki Länsi-Uusimaalla. Karkkila tunnetaan paitsi valimotoiminnasta, myös upeasta luonnostaan ja runsaasta tapahtumatarjonnastaan. Karkkila on kulttuuri- ja liikuntakaupunki, jossa on tarjolla arjen sujuvuutta, edullista asumista ja laadukkaat peruspalvelut. Karkkila sijaitsee valtatie 2:n varrella noin tunnin matkan päässä Helsingistä.


Osoite: Valtatie 26, 03600 Karkkila

Sinulle suositellut työpaikat