Skip to main content
test
Asiantuntija hankkeeseen - Kuusamon kaupunki

Etsimme dynaamista asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään toteuttamaan Kuusamon ja Järvenpään kaupunkien yhteishankkeeseen Yhdyskuntatoimialan digitaalisten palvelujen ja tietovarantojen kehittäminen. Hankkeelle on myönnetty valtionavustusta.

Hanke, jossa työskentelet määräaikaisena, on kahden kaupungin, Kuusamon ja Järvenpään yhteishanke.
Pääaiheena hankkeessa on kehittää yhdyskuntatoimialan palveluita ja tietovarantoja huomioiden mm. paikkatietojen hyödyntämisen tehostaminen, kaupunkimallin luominen, tiedonhallintamallin ja tiedolla johtamisen tarpeet ja näkökulmat. Hankkeessa huomioidaan myös tulevaisuuden tarpeet ja mahdollisuudet kaupunkien rakennetun ympäristön toiminnan kehittämisessä.

Tavoitteena on lisäksi kehittää rakennetun ympäristön, maankäytön, asiakas- ja kaupunkien työntekijöiden sisäisiä prosesseja, tukea digitalisaatiota, joka edistää kuntien toimintatapojen uudistamista, asiakaslähtöisyyttä ja jonka avulla on mahdollista tehostaa kaupunkien palvelutuotantoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai alempi korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Aikaisempi työskentely valtion avustamissa hankkeissa, kuntien digitaalisten palveluiden sekä tietovarantojen kehityshankkeissa katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kunnan toimintaprosessien tuntemusta.

Hakijalta toivotaan kokemusta joistakin seuraavista osaamisalueista:
Rakennusvalvonnan lupaprosesseista, poikkeuslupamenettelyistä, rakennusten IFC mallien käsittelystä, INFRA omaisuuden ja hallinnan kehittämisestä ja ylläpidosta sekä INFRA suunnitelmien hyödyntämisestä kuntien paikkatietoympäristössä, 3D kaupunki- ja maastomallien tuottamisesta ja ylläpitämisestä tai yleisestä karttatuotannosta.

Työpisteesi on joko Kuusamossa tai Järvenpäässä. Hankkeen luonteen mukaisesti etätyöskentely on myös mahdollista.

Hanke alkaa 1.8.2022 ja päättyy 30.9.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2024. Työaika on lähtökohtaisesti kokopäivätyö. Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoive tehtävän hoitamisesta. Tehtävä on ollut haussa 1.7.-8.8.2022 saakka. Hakuaikaa jatketaan 31.8.2022 asti. Aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 31.8.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry - palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 454445). Hakemuksia ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat
- paikkatietoinsinööri Anssi Lohi p. 040 775 9162, anssi.lohi@kuusamo.fi
- kaavoittaja Kimmo Kymäläinen p. 040 571 9376, kimmo.kymalainen@kuusamo.fi
- paikkatietopäällikkö Joona Majurinen p. 040 315 3610, joona.majurinen@jarvenpaa.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93601 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat