Asiantuntija, Varhaiskasvatuspalvelut - Sipoon kunta

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kasvava ja kehittyvä kaksikielinen kunta, jossa tärkeinä vaikuttajina ovat luonto, saaristo ja maaseutu. Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen lapsilähtöisessä toimintakulttuurissa.

Haemme innovatiiviseen työyhteisöömme varhaiskasvatuksen asiantuntijaa vakinaiseen virkaan, aloitus 1.8.2019.

Asiantuntijana työnkuvaasi kuuluu yksityisen varhaiskasvatuksen palveluseteliaisat sekä yksityisen hoidon tuella tapahtuva varhaiskasvatus. Tehtävässä vastaat asiakkaiden palvelusetelipäätösten tekemisestä, palvelusetelien maksatuksesta yksityisille palveluntuottajille sekä koko yksityisen varhaiskasvatuksen valvonnasta yhdessä varhaiskasvatuksen suunnittelijan kanssa.

Toisena suurena tehtäväalueena asiantuntijalla on varhaiskasvatuksen sähköisten järjestelmien asiantuntijana toimiminen. Asiantuntijan tehtävään sisältyy toiminnallisen pääkäyttäjän tehtävät muun muassa seuraavissa ohjelmissa: Pro Consona, Varda, Titania. Lisäksi asiantuntija vastaa sähköisten järjestelmien koulutuksesta ja ohjauksesta varhaiskasvatuksen henkilökunnalle yhdessä kunnan IT-palvelujen kanssa.

Kehittyvän kunnan palveluverkon muuttuessa haluamme uudistaa varhaiskasvatuspalveluita nykyisiä tarpeita vastaavaksi. Tarjoamme sinulle näköalapaikan dynaamisessa ja eteenpäinpyrkivässä organisaatiossa. Monipuolinen työ tarjoaa haasteita ja pääset aidosti vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen ja työn sisältöön.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on lastentarhanopettajan tutkinto tai alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä molempien kotimaisten kielten hyvät taidot. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta palvelusetelitoiminnasta sekä varhaiskasvatuksen tietojärjestelmien käytöstä. Aikaisempi kokemus sähköisten järjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTS:n) mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 24.06.2019 klo 15.00 mennessä tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Mahdolliset haastattelut järjestetään ti 25.6 ja to 27.6.2019. Jätäthän hakemuksesi pian.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Mervi Keski-Oja, puh. 09-2353 7500 tai mervi.keski-oja(at)sipoo.fi

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan