Asiantuntija, yrityskehitys - Oulun kaupunki

Business Oulu -liikelaitoksen yrityspalveluissa tuotetaan Oulun alueen yrityksille liiketoiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyviä palveluita. Palveluiden kysynnän kasvun vuoksi haemme vakinaiseen tehtävään YRITYSKEHITYKSEN ASIANTUNTIJAA.

Asiantuntijan toimenkuvana on liiketoiminnan käynnistämiseen sekä kehittämiseen liittyvä neuvontatyö. Työtehtäviin sisältyy kevytyrittäjyyteen liittyvää neuvontaa esihautomohankkeessa mm. freelancereille ja muille, jotka harkitsevat oman työpanoksensa myymistä palveluna.

Asiantuntijalta edellytetään kokemusta liiketoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Neuvontatyöhön liittyy vahvasti digitaalisen kaupankäynnin kehittäminen ja osallistuminen tapahtumien järjestämiseen. Kokemus yritystoiminnasta, startup -yritysten neuvonnasta ja luovilta aloilta katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää aktiivista yhteistyötä alueen yritysten ja elinkeinotoimijoiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Odotamme, että henkilö on vuorovaikutustaitoinen, aktiivinen ja rohkeasti uusiin tilanteisiin menevä.

Tehtävään valittavalla tulee olla korkeakoulututkinto tehtävään sopivalta ammattialalta.

Oulun kaupunki käyttää tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2433/2021. Hakemukset on toimitettava 10.5.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aieimmin hakeneet otetaan huomioon tässä haussa.

Lisätietoja

https://www.businessoulu.com/fi/etusivu.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jarmo Lauronen p. 044 703 1307 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@businessoulu.com.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Business Oulu -liikelaitos

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Hallituskatu 36 A, 90100 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat