Skip to main content
test
Asiantuntijahoitaja, verikaasuanalytiikka, Oulu - NordLab

Haemme NordLabin asiantuntijapalveluihin verikaasuanalytiikasta vastaavaa asiantuntijahoitajaa (bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja) määräaikaiseen tehtävään vuoden 2023 loppuun.

Toimit vahvana käytännön tukena analytiikasta vastaaville asiantuntijoille laboratorion ja hoitoyksiköiden rajapinnassa. Suunnittelet toimintojen ja käytännön toteutuksia yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Toimit yhteyshenkilönä hoitoyksiköihin erilaisissa verikaasulaitteiden ongelmatilanteissa sekä organisoit ja seuraat verikaasuanalytiikkaan liittyvien tarvikkeiden ja reagenssien tilauksia huolehtien samalla niiden riittävyydestä ja laadusta.

Osallistut myös analytiikkaan liittyviin laadun varmistustoimenpiteisiin, uusien laitteiden ja menetelmien testauksiin sekä käyttöönottoon. Tehtäviisi kuuluu myös verikaasulaitteisiin liittyvää käytön perehdytystä, ohjausta ja jatkuvaa opastusta.

Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on Oulu.

Edellytämme hakijalta työkokemusta laboratoriohoitajan työtehtävistä. Arvostamme itsenäistä, aloitteellista sekä innovatiivista työotetta, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.
Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun ja laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk:n koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 438571) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Verikaasuanalytiikasta vastaava asiantuntijahoitaja".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävään liittyviä tarkempia tietoja voit kysyä soittamalla ylihoitaja, vastuualuepäällikkö Sirpa Kuopukselle p. 040 635 6270 tai laittamalla sähköpostia sirpa.kuopus@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Asiantuntijapalvelut, Laboratoriohoitotyö

NordLab hoitaa laboratoriopalvelut valtaosalle pohjoissuomalaisista osana julkista terveydenhoitoa. Meillä on noin 70 toimipistettä ja 700 laboratorioalan ammattilaista Perhosta Hettaan. Toimintamme perustuu huippuosaamiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja sujuvan palvelun.


Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat