test

Asiantuntijasairaanhoitaja, Lahti

Hakuaika päättyy  4.12.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme haavahoitoon erikoistunutta asiantuntija sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen perusterveydenhuollon infektio- ja haavaosastolle J31!

Erityisosaamistamme ovat osastolla J31 vaativa ja nykyaikainen haavanhoito sekä infektiosairauksien hoito. Osastollamme on 30 paikkaa ja potilaamme tulevat meille jatkohoitoa ja kuntoutusta varten pääosin Päijät-Hämeen keskussairaalan eri osastoilta.

Haavahoitaja toteuttaa haavakonsultaatiotyötä ja huolehtii haavahoitosuunnitelman kirjoittamisesta. Toimit hoitotyön asiantuntijana vastaten omalta osaltasi kokonaisvaltaisesta hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista potilaan voimavaroja tukien. Työ sisältää myös henkilökunnan ohjausta ja neuvontaa haavahoidossa. Työ on itsenäistä.

Työ meillä on asiakaslähtöistä hoito- ja kuntoutustyötä moniammatillisessa tiimissä. Haluamme tukea potilaidemme voimavaroja ja työskentelemme kuntouttavalla työotteella. Tukenasi työssäsi toimii osastonhoitaja ja osastolla työskentelevien haavahoitajien tiimi. Meillä pääset myös kehittämään osaamistasi haavanhoidossa osaavan tiimimme tuella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, hyvän perehdytyksen sekä mukavan työyhteisömme ja kannustavan esimiehemme tuen. Työkaveriltamme toivomme asiakaslähtöisyyttä ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi hyviä työyhteisötaitoja ja valmiuksia toimia eri verkostoissa. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset itse vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- mahdollisuuden etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Haavahoitajan tehtävään vaaditaan lisäksi 30 opintopisteen laajuinen täydennys- tai erikoistumiskoulutus haavahoidosta.

Miltä kuulostaa, olisiko tämä sinun uusi työsi? Lähetä hakemuksesi heti tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään työntekijät heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksemme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Apulaisosastonhoitaja Piia Ruokosalmi
puh. 044 482 8615
piia.ruokosalmi@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti.

Tutustu työnantajaan