Skip to main content
test
Asiantuntijasairaanhoitaja Lastenpsykiatrian plk - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme ASIANTUNTIJASAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lastenpsykiatrian poliklinikalle

Lastenpsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan alle 13-vuotiaiden lasten vakavia mielenterveyden häiriöitä ja annetaan konsultaatioapua sekä tehdään moniammatillista yhteistyötä lapsen ja perheen verkostojen kanssa, sosiaalitoimessa, perustason mielenterveyspalveluissa, perusterveydenhuollossa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Sairaanhoitajan työ poliklinikalla on virka-aikana tapahtuvaa päivätyötä. Työ sisältää lapsen ja perheen tilanteen arviointia ja tutkimusta, yksilöllisiä hoitokäyntejä erilaisten terapioiden, ryhmähoitojen tai vanhempien ohjauksen ja tuen menetelmillä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää potilaslähtöistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua, joustavaa työotetta, muutosmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä.

Asiantuntijasairaanhoitaja tuottaa erilaisia lyhythoitoja sekä koordinoi ja vetää erilaisia ryhmähoitoja. Lisäksi asiantuntijasairaanhoitaja osallistuu aktiivisesti lastenpsykiatrisen hoidon kehittämiseen yhdessä esimiehen ja työryhmän kanssa. Toivomme osaamista lastenpsykiatrisesta hoitotyöstä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Toimeen valitulta vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Edellytämme sinulta Tartuntatautilain 48§:n sekä 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuuosastonhoitaja Taina Kanninen
taina.kanninen@phhyky.fi
0447195620

Lisätietoja

Lastenpsykiatrian poliklinikka

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 24 A, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat