test

Pitäisitkö vaihtelevasta, vapaasta ja itsenäisestä työstä, jossa saat tiimistä vahvan tuen? - tule töihin meille Päijät-Soten kotihoitoon!

Haemme LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Asikkalan kotihoitoon.

Etsimme kotihoidon joukkoihimme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisesti riittävän perehdytyksen, jolloin kotihoidon aiempi kokemus ei ole välttämätön. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut hoitotyöstä.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Työskentelemme Asikkalan kauniissa ja laajassa maalaismaisemassa. Vääksyn keskustasta, Kalkkisiin, Urajärvelle ja sieltä Viitailaan sekä Iso-Äiniölle asti. Voit itse vaikuttaa haluatko työskennellä Vääksyn keskustan tuntumassa, vai maaseudulla vesistön ja metsien upeissa maisemissa.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön, johon kuuluu lähiesimies, 4 eri tiimiä ja 4 sairaanhoitajaa lähihoitajien lisäksi. Meillä voit päivittää tai suorittaa lääkehoitoluvat.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voi kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva lähihoitajaopiskelija. Meillä on mahdollisuus suorittaa opinnot loppuun oppisopimuksella. Käytössämme on työautoja, joten oman auton omistus ei ole välttämätöntä.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme työntekijät heti sopivien osaajien löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai jätä hakemuksesi jo tänään ja liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Katja Pärssinen
puh. 044 778 0319
katja.parssinen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, kotiin vietävät palvelut, Asikkalan kotihoito

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vääksy, 17200 Vääksy

Sinulle suositellut työpaikat