Skip to main content
test
Assistent inom småbarnspedagogik, Westends daghem - Espoon kaupunki

Vi söker dej som vill jobba som assistent inom småbarnspedagogik med barn i behov av stöd och vill göra deras dag menigsfull och trygg. Vi värdesätter ett intresse att lära sig mer om arbetet inom småbarnspedagogik. Arbetet sker i en grupp med barn över 3 åringar. Vi välkomnar dig till en arbetsgemenskap där fokus ligger på samarbete och öppen kommunikation.

Vi önskar att du är flexibel, kommunikativ och öppen för nya arbetsätt. Arbetet sker under handledningen av läraren och barnskötaren i gruppen. Ifall arbetet låter intressant får du gärna vara i kontakt så berättar vi mera!

Westends daghem har 7 barngrupper i två byggnader på samma tomt. Daghemmet ligger naturnära ett stenkast från skog och hav, men trots det vid goda kollektivtrafikförbindelser och både Mattby och Hagalund är lättåtkomliga. Vi erbjuder barnen en trygg, lugn och meningsfull vardag. Vi bemöter barn, föräldrar och kollegor varmt och respektfullt.

Arbetsplats och adress: Westends daghem, Hirbölevägen 1 A
Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka
Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Jobbet är för viss tid, tills 30.6.2023 eller enligt överenskommelse. Arbetsintervjuer hålls på distans via Teams. Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats.

Behörighetskrav:

Uppgiften lämpar sig utmärkt för dig som vill hålla ett mellanår i dina studier och har intresse för att arbeta tillsammans med barn

Vi förutsätter:

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Läs mer

https://www.espoo.fi/sv/westends-daghem

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger: Ledare inom småbarnspedagogik Julia Grönvall, 040 636 5797 julia.gronvall@espoo.fi

Lär dig mer om oss

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Svenska bildningstjänster

Vi erbjuder Esbobarnen en trygg vardag och en kvalitativ småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i våra daghem och gruppfamiljedaghem. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.


Adress: Hirbölevägen 1 A, 02160 Espoo
Esbo stad - Savuton työpaikka Esbo stad - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat