Astiahuoltaja - Kaarea Oy

Tule meille töihin astiahuollon pariin - yhteen keittiön tärkeimmistä työtehtävistä.

Haemme astiahuoltajia Kaarean Turun sairaalan keittiöön. Astiahuolto sisältää keittiöstä, osastoilta ja/tai salista tulevien astioiden pesun- ja lajittelun, puhtaiden astioiden järjestelyn paikoilleen, ruuan jakoa sekä lisäksi muita avustavia keittiötehtäviä. Työ on keikkaluontoista.

Ilman puhtaita astioita ja keittiövälineitä ruoka ei valmistu eikä tarjoilu onnistu. Viihdyt hektisessä työssä, omaat ripeän työotteen ja toimit tiimin kanssa yhdessä hymy huulilla. Sinulla on hygieniapassi ja kenties aikaisempaa kokemustakin keittiössä työskentelystä.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä? Asiakaskohteitamme ovat mm. suurtalouskeittiöt, sairaalan keittiöt ja henkilöstöravintolat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä te-keminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puh-taat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita


Osoite: Turku, 20500 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat