Skip to main content
test
Asumisen ohjaaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Vammaispalvelujen kehitysvammaisten asumispalveluissa on haettavana 31.5.2022 asti

KAKSI ASUMISEN OHJAAJAN TOIMEA

joiden alkusijoituspaikka on Kotipesä, Ylivieska.

Työhön sisältyy asiakkaiden ohjaus ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toimissa. Työ on kolmivuorotyötä pitäen sisällään mm. asukkaan omaohjaajana toimimisen sekä yhteistyön omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö.

Toimeen hakijoilta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta jämäkkyyttä ohjaustyössä, joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen kehitysvammahuollon palveluissa. Arvostamme hakijoiden kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Katsomme eduksi kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen / osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Toimet täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 a § mukaista rokotussuojaa.

Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa.
Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta viimeistään 31.5.2022. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Outi Kanerva p. 040 635 5351
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Outi Kanerva p. 040 635 5351
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Kotipesä

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Mikontie, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat