Skip to main content
test
Asumisen ohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki alkaa tuottamaan kuntamallin mukaisia vastaanottopalveluita. Palveluihin kuuluu asuntojen tarjoaminen tilapäisen suojelun piirissä oleville.

Tarvitsemme asumisen tukemiseen määräaikaista, osa-aikaista asumisen ohjaajaa.

Määräaikaisen asumisen ohjaajan työsopimussuhde kestää aluksi 30.9.2022 saakka, mutta jatko on mahdollinen, mikäli sopimusta vastaanottopalveluiden tuottamisesta jatketaan. Asumisen ohjaaja huolehtii kotouttamisen käytännön työstä ja toimii asumisen tukemisen yhteyshenkilönä. Työntekijän tulee kyetä työskentelemään osittain myös toimistoajan ulkopuolella.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta, yhteistyökykyä erilaisten toimijoiden kanssa, itsenäistä työotetta ja mahdollisuutta aloittaa tehtävässä pikaisesti. Eduksi luemme venäjän kielen taidon.

Hakuaika tehtävään on kaksi viikkoa, mutta kiireisen aikataulun vuoksi täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja perhekeskuksen palveluohjaaja ja maahanmuuttokoordinaattori Hanna Niinilammelta, hanna.niinilampi(at)keuruu.fi, p. 040 573 2362

Lisätietoja

Keuruun kaupunki

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat